Ruilen & Retourneren

Werkwijze

Is het item niet helemaal wat je had verwacht? Dat kan gebeuren. Bij C’est Estelle Boutique helpen we je graag verder. Eerst en vooral is het belangrijk dat je het RETOURFORMULIER downloadt. Vul het formulier volledig in en voeg het toe aan jouw retourzending. Zonder dit ingevuld formulier kunnen wij jouw retourzending helaas niet verwerken.

De artikelen kunnen tot 14 dagen na aankoop teruggestuurd worden, op eigen kosten, naar het onderstaand retouradres. Wanneer we je retour succesvol hebben ontvangen en deze voldoet aan de retourvoorwaarden, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee de originele bestelling is betaald.

Retourvoorwaarden:

  1. Aankopen mogen binnen 14 dagen na aankoop geruild worden.
  2. De items zijn ongewassen, ongedragen en in onbeschadigde toestand
  3. De originele etiketten/labels zijn bevestigd aan het artikel en bevinden zich in perfecte staat.
  4. Cadeaubonnen of tegoedbonnen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld
  5. Artikelen die in de sale zijn gekocht, kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden
  6. Retourneren is op eigen risico: we zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van retourzendingen. Zorg dus dat je een bewijs hebt van je retourzending of een track and trace code.

Ruilen

Wil je graag een item ruilen voor een andere maat? Dat is bij C’est Estelle Boutique geen enkel probleem. Vul het retourformulier zorgvuldig in en vermeld welke maat je graag had gewenst. Voeg dit formulier vervolgens toe aan je retourzending. De artikelen kunnen tot 14 dagen na aankoop teruggestuurd worden, op eigen kosten, naar het onderstaand retouradres. Wanneer we je retour succesvol hebben ontvangen, sturen we het nieuwe item kosteloos naar je op.

Bij C’est Estelle Boutique kunnen we jammer genoeg geen bestelde items ruilen voor een ander item. Indien je toch een ander item wilt ontvangen, raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen met het ingevulde retourformulier. Wanneer we jouw retourzending hebben ontvangen en deze voldoet aan de voorwaarden, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee de originele bestelling is betaald. Je kan een nieuwe bestelling plaatsen met de items die je wenst.

Retouradres

C’est Elle Boutique
Wingepark 1
3110 Rotselaar
België

Heb jij verder nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Twijfel dan niet om ons te contacteren via e-mail: info@cestelle-boutique.com